Evita

 

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe…

 

In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel en Theresa May, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.

 

Aankomstdatum       Theater                                              Hotel                                            

 

08 maart 2019            Schouwburg Agnietenhof Tiel         de Bosrand Ede          

   

22 maart 2019            Theater Heerlen                               Schaepkens v. st Fijt Valkenburg

 

30 maart 2019            Chasse Theater Breda                     't Trefpunt Made

            

                                              

The Addams Family

 

Komend theaterseizoen is de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit-musical THE ADDAMS FAMILY de grootste reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag u deze macaber humoristische musical niet missen!

 

De voorstellingen worden bezocht op zondagmiddag, u kunt rekenen op uitstekende plaatsen (eerste rang daar waar mogelijk) en het vervoer van het hotel naar theater en vice versa is inclusief.

 

Aankomstdatum               Theater                                              Hotel

 

22 februari 2019              Parkstad Theater Heerlen              Schaepkens v St Fyt

 

Meer informatie? Bel me terug